MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij od namoczenia grzybów. Zalej je wodą i zostaw na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienite paszteciki z kapustą i grzybami na Wigilię. Sprawdzony przepis na pyszną przekąskę do barszczu. Nie poprzestaniesz na jednym

Suszone grzyby moczone w wodzie

Zacznij od namoczenia grzybów. Zalej je wodą i zostaw na kilka godzin lub na całą noc. Następnie odcedź, zalej wodą i gotuj ok. 40 min. Odcedź, zachowując wodę z gotowania.

Zobacz również

Niżanie wśród najlepszych na Mistrzostwach Polski w Siłowaniu na Rękę [FOTO]

NOWE
Niżanie wśród najlepszych na Mistrzostwach Polski w Siłowaniu na Rękę [FOTO]

Najpierw przymrozki, teraz grad. Rolnicy z nawet 100 proc. szkodami

Najpierw przymrozki, teraz grad. Rolnicy z nawet 100 proc. szkodami

Polecamy

Tematy rozszerzonej matury z polskiego wywołały frustrację. Opinie maturzystów

Tematy rozszerzonej matury z polskiego wywołały frustrację. Opinie maturzystów

7 turystycznych pomysłów na Dzień Dziecka. Zachwycające atrakcje dla całej rodziny!

7 turystycznych pomysłów na Dzień Dziecka. Zachwycające atrakcje dla całej rodziny!

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka